Body en Mind in Spanje

Een zalige 6-daagse inspiratiereis voor body en mind waarbij we een wonderschoon gebied in Catalonië, Spanje verkennen.

We verkennen ook onszelf, wat betekent mindfulness voor jou? Hoe is jouw verbinding tussen hoofd en hart? Hoe bewust ben je van jouw interne samenwerking ertussen? Welke lichaamssignalen neem je waar en hoe ga je ermee om? Een ontdekkingstocht die je elke keer weer nieuwe inzichten geeft.

Aandacht voor jezelf

In deze week is er veel aandacht voor jezelf, waar wordt jij blij van en wat is belangrijk voor jou. In oefeningen en gesprekken ga je naar binnen bij jezelf en deelt ervaringen met anderen.
Massages, aanrakingen die raken, meditaties, dankbaarheid, mindfulness, natuur en het buiten leven. Contact met jezelf, en contact met elkaar. Zoals we dat doen bij VakantieAnders!

Erop uit in CataloniëBody en mind Spanje

En het is vakantie, dus het is ook een wandeling naar een verborgen strand waar je kan zwemmen in de kristalheldere zee. Of slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En een prachtige tocht door de mystieke bergen met kleine stadjes, kloosters en wandelingen.

Ontdekken en ontspannen

Lekker veel buiten, tijd voor jezelf, in een gevarieerd programma  met dagelijks massages, mindfulness oefeningen en uitstapjes in de omgeving. We eten zowel uit als thuis. Thuis verzorgen we gezonde, vegetarische maaltijden met een drankje voor de liefhebbers. Ontspannen,ontdekken, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen.
Om boordevol energie en nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.  
Hoe heerlijk is dit, gun jij dit jezelf ook?

Landhuis

We logeren in een ruim sfeervol huis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het landhuishuis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en we hebben een zwembad waar we volop van kunnen genieten. 

 

Praktisch

Reisdata: 6  t/m 11 Oktober 2019

Prijs: 1200 euro
Inbegrepen: verblijf op basis van 2-persoons- kamers, alle maaltijden (uit en thuis eten), excursies, massages, oefeningen, koffie/thee/fris.
Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro
Optioneel: 1 persoonskamer voor 250 euro extra.

Deze inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Mazzaze  en Vakantieanders, Carla Pleijers en Yolande van Wijk, van Inspiratiereizen. Wij zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen, om zich bewust te worden van hun potentie en vrede te sluiten met zichzelf.

 

body en mind reis Yolande en Carla

WhatsApp chat