Workshopgevers van de zomerweken

 

Amara Diabate

Musiceren doet hij met zijn gevoel. Muziek maken is plezier maken. Hij straalt het uit tijdens zijn lessen, en natuurlijk ook bij zijn eigen optredens. Hij speelt vaak en graag in wisselende groepen. In de zomer is Amara er weer bij. Hij geeft djembé workshops, hij neemt ons mee in die ritmes en de mooie klanken van zijn kora.

Hieke Krijgsman

Hieke Krijgsman is jaren geleden in aanraking gekomen met theatersport en sindsdien heeft het haar niet meer losgelaten. “Het is voor mij een fijne manier om mijn hoofd leeg te maken en vooral veel lol te hebben”. Ze geeft verrassende workshops over deze bevrijdende, uitdagende, creatieve en expressieve manier om eens even los te gaan en uit je comfortzone te stappen.

Nicole Klip

Jezelf beter leren kennen door je intuïtieve weten meer naar voren te halen is haar missie. In haar coachpraktijk doet Nicole dit o.a. met de methode van de Innerlijke Familie. “Elke keer weer prachtig om te zien hoe de scepsis -met poppetjes?!- omslaat in enthousiasme. Luchtig en tegelijkertijd diepgaand, voor mij de ideale combinatie.

Cindy Pittens

Cindy Pittens was afgelopen oud en nieuw voor het eerst bij Vakantie Anders en voelde zich zo thuis dat ze meteen een workshop gaf. Vanuit haar bedrijf CP IMPRO geeft ze improvisatietrainingen en speelt in improvisatievoorstellingen. Ook gebruikt ze improvisatie als ervaringsgericht middel om inzicht te creëren in samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Stephan Dijkmans

“In de beat of myheart, I follow thechallenge of my life”  Dit wil Stephan graag delen, zijn drum zal hem begeleiden in zijn workshops. Stephan is een lichtwerker met de missie om licht te brengen en een positieve invloed uit te oefenen op de aarde. Hij wordt er gelukkig van als hij iets moois neer kan zetten.

Graziella Ricagnoli

Als positief psycholoog helpt Graziella Ricagnoli mensen om te ontrafelen wat het leven voor hen mooi en de moeite waard maakt. Ze helpt je bij het vinden van de beste versie van jezelf door elementen als optimisme, compassie, dankbaarheid en zingeving (weer) een plek te geven in je leven.

Lieneke Postma

Het leven vieren vanuit haar vrouwelijke kracht en zachtheid, dit typeert Lieneke. In de cursus “de Kunst van Heerlijk leven” leert Lieneke je te spelen met je vrouwelijke en mannelijke energie. Met elementen uit de Tantra & ademwerk. De cursus is serieus, sensueel en speels zoals het leven zelf. 

Wilco Bommeljé

Energiek, speels en creatief. Dat zijn de kwaliteiten die Wilco kort omschrijven. Die kwaliteiten brengt hij ook in de cursus ‘De Kunst van Heerlijk leven’, die hij samen met Lieneke geeft. Daarnaast nodigt hij je gedurende de week uit om mee te doen aan een actieve meditatie: Sacred Earth Meditation.

Anna Touw

Anna Touw – Smit is energetisch therapeute en heeft veel ervaringen met en in het sjamanisme, energiewerk en als opsteller. Haar kennis over geboorteprocessen, bachbloesem remedies, en edelstenen gebruikt ze allemaal in haar workshops waarin ze jouw laat ervaren waar jij bent in je proces om zo samen op ontdekkingstocht te gaan. Zowel in individuele als groepssessies is ze deskundig.

Nikita Heller

Sta in je eigen kracht en waarde is het thema van Nikita Heller dat zij in haar workshops en cursus centraal zet. NLP is haar methode om daarmee iets te bewerkstelligen bij anderen. Ze heeft veel leuke en praktische oefeningen om met NLP aan de slag te gaan en je eigen waarde (weer) te vinden.
Nikita is er in augustus.  Born te be legend.

Dorine Ariaans

Dorine heeft met haar liefde en passie voor wandelen en de natuur de opleiding tot natuurgids gevolgd. Ze weet veel van planten, bloemen en begroeiingen van verschillende landschappen. Interessant om naar te luisteren. Op de wandeldagen neemt ze ons mee naar verschillende gebieden in Nederland. In de zomer zijn het fraaie natuurbelevingswandelingen in de Ardennen.

Carla Pleijers

Vol massage variatie met invloeden uit de oosterse, de klassieke, de dynamische, hawaiiaanse en wellness massages! Carla Pleijers biedt twee unieke massage weken in een massage arrangement. In alle weken is er massage, in workshops of cursus. Massage om te geven en te ontvangen, massage als manier om te ontspannen. Of een massage voor jezelf boeken, dat kan ook. Dè ideale combinatie in je vakantie!

Familie opstellingen

Open- en Ontmoet jezelf
Luc bij watervalTijdens deze workshops werken we met het principe van (familie)opstellingenwerk volgens Bert Hellinger. De focus in deze workshop is pragmatisch en gericht op het hier en nu. Wat heb je nodig om een nieuwe uitdaging aan te gaan, een stuk verleden los te laten of belemmering op te lossen om verder te gaan. In een opstelling ervaar je heel direct jouw thema en wat je daarin nodig hebt. Je zult jezelf intensief ervaren en dit kan ook zo zijn voor diegene die meedoen aan de opstellingen. Ieder heeft natuurlijk zijn/haar eigen thema maar het bijzondere is dat alle aanwezigen betrokkenheid voelen en positief delen in de oplossing. In elke zomerweek zijn er één of meer familie opstellingen met Luc Uiterwijk.

Inschrijven Zomerweken

Inspiratiereis met dansmeditatie, klankschalen, mandala tekenen, panthoum schrijven, mayakalender en godinnenavonden!

Naast de massages van Mazzazze geeft Carla ook de inspiratiereis een reeks van workshops met verschillende inspirerende onderdelen zoals dansmeditatie, klankschalen, mandala tekenen, panthoum schrijven, Mayakalender en de godinnenavonden! Carla verzorgt deze reizen in verschillende zomerweken in zijn geheel, in andere weken delen eruit.

Inschrijven Zomerweken

Beeldhouwen
Feng Shui

Melinda de Hond heeft een passie voor beeldhouwen, schilderen en boetseren. Bovendien is zij thuis in de wereld van Feng Shui.
Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op het welzijn en geluk van de mens en hoe negatieve energie veranderd kan worden in positieve energie en hoe je positieve energie kan versterken. Meer over de cursus Feng Shui die ze gaat geven.
In haar andere cursus beeldhouwen ga je samen kijken naar de steen en zien wat er is, wat hij doet en welke creatie je ervan kunt maken. Het genieten van het beeldhouwen staat voorop. Een mooie weg naar een eigen creatie van steen!
In haar workshop krachtstok maken ga je ook op een creatieve manier aan de slag voor jouw eigen persoonlijke stok.
Intuïtief tekenen en energetische waarnemingen ervaren zijn mogelijkheden die kunnen ontstaan als Melinda in de tweede en derde aanwezig is bij zomerweken.
www.dekrachtvancreatie.nl

 Inschrijven Zomerweken

‘Ik ben geweldig’, oliën en knuffelstenen

Mariëlle Schenk, eigenaresse van De Zweverige Winkel, is al van kinds af aan geïnteresseerd in de natuur, esoterie en spiritualiteit. Nadat ze  meerdere intensieve trainingen in bewustwording heeft beleefd en ervaren, is ze zich verder gaan verdiepen in Reiki. Na enkele jaren is ze opgeleid tot reikimaster.

IK ben GEWELDIG!! Is een van haar workshops die ze gaat geven in de eerste zomerweek. Ze weet inmiddels ook alles van oliën en het maken van knuffelstenen. Marielle is er in de eerste zomerweek. Lees hier meer over de workshops van Mariëlle

Inschrijven Zomerweken

Healing TAO

Tao betekent ‘de natuurlijke weg’. En zeg nou zelf… wat is er nu fijner tijdens een vakantie in de mooie natuur van de Ardennen dan jouw eigen natuurlijke weg te onderzoeken? Guido Kwikkers neemt je mee in de TAO curus. De Tao spoort ons aan onze innerlijke kracht aan te boren en te ontwikkelen. Healing Tao is een uniek en praktisch systeem voor zelfheling en zelfontwikkeling, gebaseerd op oude taoïstische tradities. Healing Tao is een proces waarin je op een ontspannen manier tot een harmonische integratie van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele leven komt. Tijdens de cursus bij Vakantie Anders werken we aan de gezondheid van ons lichaam en geest door de natuur in te schakelen. De vijf traditionele elementen uit de Chinese gezondheidsleer –metaal, water, hout, vuur en aarde- gaan we opzoeken en inzetten voor heling en vitalisering van onze organen. En niet te vergeten de –misschien wel meest effectieve meditatie uit de taoïstische traditie- innerlijke glimlach. Een heel lichaam dat van binnen en van buiten glimlacht…dat is pas vakantie! Al met werken we aan:Meer energie en vitaliteit… Sterker mentaal en emotioneel evenwicht…
 Meer ontspanning en uitbreiding van zelfbewustzijn… www.tao2work.nl | Guido Kwikkers

Inschrijven Zomerweken

3e Chakra VakantieAnders

Workshop VakantieAnders

Klankschalen VakantieAnders

Mandala tekenen VakantieAnders

WhatsApp chat