KerstAnders

Sfeervolle kerst met een aangenaam familiegevoel

kerst-familieSamen deze dagen doorbrengen, aandacht voor de stilte van deze tijd. Gezelligheid, geborgenheid en veiligheid kun je verwachten in deze dagen. We kerst-liefdemaken de sfeer met elkaar.

Elk jaar weer is KerstAnders een mooi evenement, en elk jaar is het fijn om in deze dagen samen met andere gelijkgestemden te zijn en toch ook voldoende ruimte voor jezelf te hebben.

We eten met elkaar feestelijke vegetarische maaltijden, de kok zorgt voor het eten en we ruimen met elkaar alles weer op.

Er zijn workshops waar je naar eigen keuze aan mee kunt doen.
Er is een sfeervolle open haard, een mooie grote kerstboom die we met elkaar versieren en er is vooral veel aandacht voor elkaar.

In deze tijd van het jaar, de winter en de kerstdagen, ga je naar binnen en zoek je ook de stilte in jezelf op. We zijn echter wel in verbinding met elkaar en respecteren ieder in zijn/haar eigen wensen.

Workshops van deze dagen zijn meditatie, klankschalen, dreamtimehealing, panthoum schrijven, familieopstelling, massage, dansmeditatie, NLP en mandala tekenen.


Schrijf je snel in!

Hèt evenement om KerstAnders te vieren.

KerstAnders is van zondag 23 december om 14:00 uur tot donderdag 27 december 14:00 uur.kerst-onmoeten

We verblijven in Havelte (Drenthe) in een mooie groepsaccommodatie met een bijzonder sfeervolle woonkamer met open haard. Er is een sauna waar we gebruik van kunnen maken, een mooie tuin waar we een vuurkorf kunnen aansteken. En een goed uitgeruste keuken om heerlijke vegetarische maaltijden te bereiden.

De prijs van dit kerst-evenement bedraagt € 355,00.
Dit is inclusief 4 overnachtingen, alle maaltijden en deelname aan de workshops.

Er is plaats voor 22 personen.

Het is ook mogelijk om langer te blijven! Je kunt het gehele arrangement van Kerst Anders en Oud&NieuwAnders boeken van 23 december tot en met 1 januari 2018. Dat blijf je de dagen er tussen in ook.
Het gehele arrangement kost € 835,00

Je kunt ook een of enkele dagen langer blijven. Tot 28, 29 of 30 december, aan te geven op het inschrijfformulier. De meerprijs per dag is € 75,00.

Co-creatie

Er is nog plaats voor:

  • 1 co-creator die het leuk vind om passende creatieve of expressie workshops te geven,
  • 1 plaats voor ondersteuning in de keuken.

Voor deze plaatsen zijn gereduceerde tarieven mogelijk.
Heb je interesse? Mail naar: info@vakantieanders.nl

.

Schrijf je snel in!