Klankreizen, reiki, meditatie en yoga

Jeroen van Rooij is een sound designer, music producer en een Usui reiki master met meer dan 20 jaar ervaring. In zijn eigen reikipraktijk is hij ooit begonnen met Klankreizen, reiki, meditatie en yogahet maken van zijn eigen meditatie -en healingsmuziek, waarbij hij synthesizers combineert met akoestische instrumenten zoals de cajon, didgeridoo, kalimba en de gitaar. Jeroen is te vinden op Spotify onder zijn eigen naam en zijn laatste werk is te vinden onder Seva Randeep, voor degenen die benieuwd zijn.

Samen met Kim Nuij (soundhealer /soundtraveller) heeft hij Klankreizen.nl opgericht.
Kim Nuij heeft zich de afgelopen jaren steeds meer verdiept in de helende werking van klank. Hiervoor heeft ze in binnen -en buitenland cursussen en opleidingen gevolgd. Als alternatief therapeut, reiki master, ki coach en yin yoga teacher behandelt ze sedert jaren mensen met verschillende klachten in haar praktijk.

Kim heeft haar opleiding tot soundhealer/soundtraveller afgerond en is momenteel nog bezig met de opleiding tot energetic sound touch therapeut, waarbij ze met behulp van resonantietherapie (stemvorken) werkt. De laatste jaren zet ze ook de Tibetaanse klankschalen en overige instrumenten zoals de stemvorken in tijdens haar individuele behandelingen en geeft ze samen met Jeroen van Rooij helende meditatieve klankreizen aan groepen (thuis en op locatie). Klankreizen geeft naast klankreizen ook ‘drumreizen’ en ‘didgeridooreizen’. Samen in een groep met hetzelfde instrument geluid maken schept naast klank ook verbinding. Je raakt in een diepere staat van zijn.

Klankreizen, reiki, meditatie en yoga Jeroen van Rooij en Kim Nuij.Met z’n tweeën verzorgen ze in de Vakantie Anders vakantieweken helende en meditatieve klankreizen.
Daarnaast zal Jeroen bij Vakantie Anders reikiworkshops met Japanse reikitechnieken geven en meditatieworkshops en een mannen Drumreis. Zomerweken Ardennen

Kim zal bij Vakantie Anders Yin Yoga workshops geven, Mindful wandelen en een vrouwen Drumreis geven. Bij Yin Yoga (passieve yoga) worden bepaalde oefeningen, we noemen dat Asana’s, voor langere tijd aangehouden. Je kunt bijvoorbeeld wel tot 3-5 minuten in één houding staan. Je voert de oefeningen veelal zittend uit. Tijdens de oefeningen wordt er weinig gebruik gemaakt van beweging, of sta je zelfs helemaal stil. Yin Yoga staat voor comfort, je mag zoveel kussens, bolsters of touw gebruiken die jij nodig hebt om gemakkelijk en comfortabel in een houding te kunnen blijven. Yin Yoga gaat ook over lief zijn voor jezelf, genoeg is genoeg, niet over je grenzen heengaan. In zachtheid en in liefde naar je lichaam kijken en luisteren.
Jeroen en Kim zijn er in de eerste, vierde en vijfde week.


www.klankreizen.nl
 |www.kimnuij.nl |www.jeroenvanrooij.com