Massage weekenden

Samen met Mazzaze geeft VakantieAnders massage weekenden waarin je kunt leren masseren. Een heel weekend lang in een massageflow samen met anderen om elkaar te ontmoeten.
Je komt tot rust, je bent even uit het leven van alledag. De weekenden zijn geschikt voor mensen met en zonder massage ervaring. Voor mensen die eenmalig mee willen doen of meerdere weekenden erbij willen zijn.

In de Mazzaze weekenden leer je masseren. Aan het einde van het weekend heb je een goede basis om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven. Je leert verschillende technieken en er is ruim aandacht voor je eigen houding tijdens het geven van een massage. Elk weekend heeft een ander accent en in elk weekend is er een speciale workshop.

Er wordt voor lekkere en gezonde maaltijden gezorgd, er is tijd voor jezelf en je kunt mooie wandelingen in de natuur maken. In deze sfeer kun je optimaal genieten van het hele weekend zonder afleiding van buitenaf. Een massage weekend is ook een verwenweekend met alle aandacht voor jezelf! Dat maakt dat je tot een volledige ontspanning kunt komen. Kunt opladen om vol energie weer naar huis te gaan.

Massage opleiding

Je kunt meedoen aan zoveel weekenden je wilt, een enkele of enkele per jaar of je kiest voor de gehele opleiding van 9 weekenden. In de massage weekenden staat leren masseren in het geven èn ontvangen centraal. Bij het geven van een massage is aandacht voor wat je doet bijzonder belangrijk.

Elk weekend ander thema èn een extra workshop.

Veilige sfeer voor mannen en vrouwen.

Het weekend is voor vrouwen en mannen. Een veilige sfeer waarin je alleen of samen kunt komen.
Ervaring is niet nodig! Mag wel.

De weekenden zijn in Havelte (Drenthe).
Deelname prijs € 335,-
inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden, en het gehele programma.

Alle data op een rij:

2018

  • 16-18 november

2019

  • 25-27 januari
  • 08-10 maart
  • 10-12 mei
  • 18-20 oktober
  • 06-08 december

Mazzaze weekend VakantieAnders