Massage vakantie zomerweken

intens massage vakantie

Hoe fijn is het om in je zomer te genieten van een massage vakantie en optimaal te kunnen ontspannen? Tijd voor jezelf om los te komen van alle stress en drukte in je dagelijkse leven.
Leren masseren door het te doen, te oefenen en te ontvangen. In een grote tent midden in de natuur met het stromende geluid van het water van een smalle rivier achter de tent.

 

Massage flow arrangement

Een hele reeks van  workshops  waarin je masseert, nieuwe grepen leert, op je eigen houding let, in een massage flow komt en samen met anderen helemaal ervan geniet.
In elke workshop is er tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Naast de uitleg en instructie is er ook tijd om te masseren zonder woorden op de muziek. Dat maakt het sereen, zacht en puur. Speciaal voor jou als je heerlijk wilt genieten van alles wat massages je brengen, massage vakantie fowen je (verder) wilt ontwikkelen in het geven van massages.

In  dit arrangement zijn er ook  workshops zoals bijvoorbeeld klankschalen massage, Indiase hoofdmassage, LomiLomi massage, 4-handenmassage en een voetenwassing met massage. Bovendien is er een stilte wandeling in de prachtige natuur in de vroege ochtend.

Wanneer

  • Twee weken arrangement 
    van 4
     augustus – 18 augustus

 

Schrijf je hier in!

 

Verblijf
Je verblijft in je eigen tent, caravan of camper.
Of je huurt bij ons een tipi of pipowagen.
Alle maaltijden worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen met uitzondering van het diner woensdag.

Er zijn ook andere workshops en buiten het massage-arrangement om, om aan deel te nemen als je dat wilt. Dat beslis je ter plekke op het moment zelf. Elke avond is er een kampvuur om te genieten van de warmte, het gezelschap en de ontmoetingen.

Alleen of samen
Wil jij samen met iemand komen die niet wil meedoen aan het massage arrangement maar eventueel wel aan andere workshops of activiteiten? Dat kan ook. Dan kom je samen, doe je allebei je eigeMassage met je kindn ‘ding’ en je ontmoet elkaar ook telkens weer.
Wil je je kind meenemen? Dat kan ook. Voor de kinderen is er een eigen kinderprogramma op dezelfde tijden als de massage workshops. Het is mogelijk dat er een speciale ouder-kind massage workshop aan het programma wordt toegevoegd bij voldoende belangstelling. 

Prijzen per persoon (volwassene)
Massage arrangement 2 weken € 895,00

Alle prijzen zijn op basis van eigen kampeermiddel en inclusief maaltijden (uitz diner woensdag)
Voor kinderen (kunnen deelnemen aan het kinderprogramma) geldt het kindertarief.
 

Reacties zijn gesloten.

Show Buttons
Hide Buttons