Massage vakantie zomerweken

Hoe fijn is het om in je zomer te genieten van een massage vakantie en optimaal te kunnen ontspannen? Tijd voor jezelf om los te komen van alle stress en drukte in je dagelijkse leven.
Leren masseren door het te doen, te oefenen en te ontvangen. In een grote tent midden in de natuur met het stromende geluid van het water van een smalle rivier achter de tent.

Dat kan in deze massage-arrangementen!

Een hele reeks van  workshops  waarin je masseert, nieuwe grepen leert, op je eigen houding let, in een massage flow komt en samen met anderen helemaal ervan geniet.
In elke workshop is er tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Naast de uitleg en instructie is er ook tijd om te masseren zonder woorden op de muziek. Dat maakt het sereen, zacht en puur. Speciaal voor jou als je heerlijk wilt genieten van alles wat massages je brengen, en je (verder) wilt ontwikkelen in het geven van massages.

Er zijn 2 arrangementenOntspan massage arrangement

  • Ontspan! 22 juli – 5 augustus
  • Flow!  5 augustus – 19 augustus

 

Ontspan!
Massage arrangement 22 juli – 5 augustus

In deze week gaat het om ontspanningsmassages met invloeden uit alle delen van de wereld. Het is een mooie basis om te leren. De massages worden stapsgewijs opgebouwd zodat je aan het einde van de week een massage van 45 minuten kunt geven. Als je de basis massage grepen beheerst kun je dat ook verder uitbreiden en er steeds een meer persoonlijke massage van maken.

In de 2e  week aansluitend is er massage verdieping . Met meer grepen en technieken, meer oefenen, ervaren en leren van wat er allemaal is. De massage- flow wordt groter.. De ontspanning en voldoening is als een steen in de vijver! In deze 2e verdiepingsweek staat het kennismaken en oefenen met dynamische massage op het programma. Dit is een hele andere techniek die zeer aanvullend is en goed past bij de basismassage. Er zijn ook mensen van buiten de massage groep om het geven van massages aan derden te oefenen

In  dit arrangement zijn er ook  workshops zoals klankschalen massage, Indiase hoofdmassage, gembermassage, 4-handenmassage en een voetenwassing met massage. Bovendien is er een stilte wandeling in de prachtige natuur in de vroege ochtend..

Schrijf je hier in!

massage vakantie fow

Flow!
Massage arrangement 
5 augustus – 19 augustus

In dit arrangement leren en oefenen we meer massage grepen en technieken van massages uit alle hoeken van de wereld. Allerlei vormen van ontspanningsmassages komen aan bod. Eens op een andere manier masseren, meer ‘spelen’ en het lichaam in zijn geheel masseren, grepen uit de verschillende stromingen oefenen en toepassen om straks moeiteloos in je eigen wijze van masseren in te passen. De special van deze week is de fullbody massage in LomiLomi massage stijl, met invloeden uit de oosterse Balinese massage en cuppingmassage.

In  dit arrangement zijn er ook  workshops zoals klankschalen massage, Indiase hoofdmassage, gembermassage, 4-handenmassage en een voetenwassing met massage. Bovendien is er een stilte wandeling in de prachtige natuur in de vroege ochtend..
Unieke ervaringen zowel om te doen als om te ontvangen.

Schrijf je hier in!

intens massage vakantie

 

 

 

 

Verblijf
Je verblijft in je eigen tent, caravan of camper.
Of je huurt bij ons een tipi, yurt of pipowagen.
Alle maaltijden worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen met uitzondering van het diner woensdag.

Er zijn ook andere workshops en buiten het massage-arrangement om, om aan deel te nemen als je dat wilt. Dat beslis je ter plekke op het moment zelf. Elke avond is er een kampvuur om te genieten van de warmte, het gezelschap en de ontmoetingen.

Alleen of samen
Wil jij samen met iemand komen die niet wil meedoen aan het massage arrangement maar eventueel wel aan andere workshops of activiteiten? Dat kan ook. Dan kom je samen, doe je allebei je eigeMassage met je kindn ‘ding’ en je ontmoet elkaar ook telkens weer.
Wil je je kind meenemen? Dat kan ook. Voor de kinderen is er een eigen kinderprogramma op dezelfde tijden als de massage workshops. Het is mogelijk dat er een speciale ouder-kind massage workshop aan het programma wordt toegevoegd bij voldoende belangstelling. 

Prijzen per persoon (volwassene)

Massage arrangement 2 weken € 795,00
Voor mazzaze masseurs  2 weken € 750 (2 plaatsen per arrangement beschikbaar)
Mazzaze masseur in opleiding 2 weken € 750 (2 plaatsen per arrangement beschikbaar)
Alle prijzen zijn op basis van eigen kampeermiddel en inclusief maaltijden (uitz diner woensdag)
Voor kinderen (kunnen deelnemen aan het kinderprogramma) geldt het kindertarief.
 

Reacties zijn gesloten.

Show Buttons
Hide Buttons