Bij Vakantie Anders zijn er massage weekenden en massage zomerweken om helemaal in de massage flow te zijn en te ontdekken, leren en genieten van de massages. De weekenden zijn verspreid in het hele jaar in Havelte (Drenthe) en de twee weken zijn in de Belgische Ardennen.

Massage weekenden

Wil je graag een weekend met massages doen om heerlijk te ontspannen, je huidhonger te stillen, genieten van fijne aanrakingen in een veilige aangename ontspannen sfeer?

Wil je leren masseren in een veilige omgeving waarin er veel persoonlijke aandacht is en waar je je eigen tempo kunt bepalen? Dan zijn de Mazzaze weekenden ideaal voor jou. Je leert masseren door het doen èn ontvangen.

Dit unieke concept is geschikt als je wilt ontdekken of massage bij je past.
In deze weekenden ga je de verbinding met andere massage liefhebbers aan. Juist omdat de hele groep het hele weekend bij elkaar is kom je in de echte massageflow waarin je veel oefent, leert en uitwisselt met elkaar. Het geeft een waardevolle verdieping.

 

Ieder weekend nieuwe massages leren

In ieder weekend leer je uitgebreid nieuwe massages van de rug, benen & voeten, armen & handen, of buik, borst & hoofd. Daarmee oefenen we uitgebreid. Er zit een opbouw in verdeeld over alle weekenden. Het is elke keer weer uitdagend en iets anders. Ook de workshops tijdens deze weekenden zijn afwisselend en een kennismaking met een onderwerp of thema dat aansluit bij massage.

Aan het einde van een massageweekend:

  • heb je een breed scala aan massagegrepen en technieken geleerd en geoefend
  • kun je een gevarieerde massage geven van ruim een half uur
  • heb je ervaring opgedaan met het geven van verschillende massages bij diverse mensen
  • heb je de basisbeginselen onder de knie om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven
  • weet je hoe je je eigen lichaam kunt inzetten om optimaal gebruik te maken van je lichaamskracht
  • heb je zelf massages ontvangen en gevoeld wat dat met je doet
  • heb je een specifiek thema doorgewerkt tijdens de workshop
  • ontvang je het deelcertificaat van dit weekend
  • heb je mooie, interessante mensen ontmoet
  • ben je relaxed en weer vol energie

 

In een weekend ervaar je de verbinding met anderen

lees er meer over in het blog ‘Wat als je een compliment niet herkent.’

De massageweekends worden verzorgd door Mazzaze, Carla Pleijers.  Haar deskundige en vooral ook aangename manier van omgang met mensen en het overbrengen van heerlijke massages zorgt voor een weekend met veel ruimte om te genieten.
Zacht, zorg en zalig zijn de peilers van haar opleiding en weekenden

De weekenden zijn verspreid over het gehele jaar,van vrijdagavond tot zondag middag. Je komt dan los van het leven van alle dag en hebt alle ruimte voor de massageflow van het weekend. Je kunt aan een enkel weekend meedoen, of je kiest meerdere weekenden uit die je aanspreken. De sfeer in elk weekend is verbindend, warm en vertrouwd.

De massage opleiding leidt je op tot een allround ontspanningsmassage Mazzaze masseur. De opleiding is opgebouwd uit 9 weekenden, losse module dagen en supervisies. Deze kun je in je eigen tempo volgen. Lees hier meer over de Mazzaze opleiding. 

Data massageweekenden

8-10 maart
10-12 mei
14-16 juni
18-20 oktober
6-8 december

De weekenden vinden plaats in Havelte van vrijdagavond 19 uur tot zondagmiddag 16.30 uur.
Deelname is € 335 inclusief de massageworkshops, alle maaltijden en twee overnachtingen.

Massage zomerweken

Massage en vakantie gaan heel goed samen, want hoe extra fijn is het om in je vakantie een massage te ontvangen?
In twee van onze zomerweken zijn er massage cursussen waar je je helemaal kunt wentelen in het geven en ontvangen van massages. Samen met anderen leren geven en leren ontvangen, van hoofd tot en met voeten massages, klankschalen en vier-handenmassages. Een grote variatie van verschillende ontspanningsmassages.

Twee keer een hele week lang, elke ochtend en elke middag. En wil je in de middag een keertje meedoen aan een andere workshop die er is, dan kan dat ook. Het programma is zo opgebouwd dat je in de ochtend de hele week meedoet mat de massages en in de middag kan kiezen uit de verschillende workshops die er zijn, dus massage of iets anders.

De massage week is er in de eerste zomerweek.

Deze weken zijn van zaterdag tot zaterdag, we zijn bij de zomerweken van VakantieAnders.
Naast de massage cursussen zijn er ook nog andere cursussen in de ochtenden.

Deelname is €545
Dat is inclusief alle workshops, maaltijden en verblijf in je eigen tent.
Het is ook mogelijk om een tipi of pipowagen te huren.

Kinderen zijn ook welkom, zij kunnen dan deelnemen aan het kinderprogramma dat op dezelfde tijden als de massage cursus plaatsvindt. Voor kinderen gelden de deelname tarieven van de zomerweken.

 

massage weekend

massageweekend groep 2019

massageweekend in Havelte