Oud & Nieuw Festival
van 2018 naar 2019

Hét driedaagse festival om op een andere manier Oud en Nieuw te vieren. Voor singles met en zonder kinderen, voor stellen die graag samen met elkaar en anderen zijn. Nieuwe mensen leren kennen en elkaar ècht ontmoeten om in verbinding een spetterende jaarwisseling te vieren. In alle vrijheid jezelf zijn en genieten van wat er allemaal is. Met bijzondere ontmoetingen, heerlijke maaltijden, aantrekkelijke workshops, afwisselende activiteiten, mooie rituelen en een feest op oudejaarsavond met dans en muziek!

S‏amen het oude jaar loslaten en het nieuwe jaar verwelkomen

Wil jij ook het oude jaar Anders sluiten met tijd voor jezelf? Met tijd om stil te staan bij wat er was, wat er is en wat er misschien komt?  Dan is dit festival dé plek om te zijn omdat je hier al heel snel een gevoel van thuis komen ervaart. Bovendien kun je meedoen aan de workshops die jou aanspreken, er is telkens keuze uit verschillende workshops tegelijk. Voor singles en voor stellen, voor mannen en voor vrouwen, voor jong en oud, voor nieuwe en bekende ‘Anders mensen’! Voor iedereen die zin heeft in dit leuke ongedwongen gezellige sprankelende festival!

      Oud en Nieuw

Dansende mensen oud en neiuw VakantieAnders

Oudejaarsvuur

 

Ook voor kinderen! Voor de kinderen is er een eigen programma….

Het Oud en Nieuw festival is van zondag 30 december tot en met dinsdag 1 januari. In Meeuwenveen, een mooie accommodatie in Havelte (Drenthe). Start is op 30 december om 14.00 uur. Einde programma is 1 januari rond 14.00 uur.

Massage tussen de feestdagen in!

Een paar dagen heerlijk masseren, geven en ontvangen. Samen met andere massage liefhebbers in een ontspannen sfeer.
Deze massage dagen kun je samen met Oud en Nieuw boeken, dan heb je een minivakantie helemaal voor jezelf en ga je heel relaxed aan het OudenNieuwFestival beginnen.
Wil je alleen de massage DOE dagen erbij zijn? Dat kan ook.

 

Oud en nieuw festival tarieven
voor volwassenen

€ 255 inclusief alle maaltijden, workshops, overnachtingen en oud-nieuwfeest.

Kinderen tot en met 12 jaar € 175 inclusief verblijf, maaltijden en kinderprogramma.

Massage dagen en OudenNieuw festival samen € 445

Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

 

Co-creatie

Wil je als co-creator meedoen en workshops geven? Daar zijn 4 plaatsen voor. Neem contact met ons op als je hier zin in hebt. info@vakantieanders.nl of bel 06 38424122.

Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

WhatsApp chat