Workshops

workshops in zomerDe zomerweken zijn beleef vakanties.
Doen, ontdekken, ontmoeten, ervaren, beleven!

Samen eten en samen zijn zorgt voor plezierige ontmoetingen en fijne verbindingen. Ontdekkingen en verrassingen die je een goed gevoel bezorgen om optimaal te genieten in je vakantie

Tijdens alle programma’s van VakantieAnders zijn er workshops. In de zomerweken zijn er cursussen, workshops en andere activiteiten. Gedurende de hele dag kun je kiezen uit een royaal aanbod. Je maakt elke keer ter plekke je keuze.

De workshops zijn gevarieerd: Communicatie, relaties, lichaamswerk, expressie en ontspanning zijn de pijlers waarop de workshops gebouwd zijn. In al deze categorieën vind je elke week workshops, telkens anders maar ook in iedere week terugkerende workshops en activiteiten.

Elke week is er lichaamswerk in de vorm van massage, haptonomie, yoga en/of  ademwerk. Je kunt zelf kiezen waar je aan meedoet. Verder is er elke week expressie, denk daarbij aan djembé, dans, drama, zang, schilderen of tekenen. Ook is er een wekelijkse keuze uit communicatie zoals NLP, familieopstellingen of de kracht van gedachten. Ook worden er elke week workshops in de spirituele hoek zoals sjamanisme, tarotkaarten, meditatie of goden- en godinnenworkshops gegeven.

Onze dreamtime healings zijn favoriet, heerlijk liggen, luisteren naar mooie geluiden onder
begeleiding van een meditatie. Heerlijk ontspannen en vol dreamtimehealingenergie ben je aan het einde van een dreamtime healing, ook ben je weer opgeladen voor de rest van de dag.

Het kampvuur en de bar zijn plaatsen waar in de avond nagepraat wordt over de dag, waar men samenkomt, van het vuur geniet en plezier maakt. Het vuur is heerlijk warm en goed voor de sfeer. Dansen kan ook, soms georganiseerd en soms spontaan.

 

Uit het kinderprogramma

Royale keuze dus, elke week opnieuw.  Voor de kinderen is er een eigen programma op dezelfde tijden als de workshops.

Elke middag is er een groot en klein workshop waar ouders en kinderen samen aan deel kunnen nemen. Dat kan zijn massage, djembe, dans, theater, tekenen, dropping, acrobatiek….

 

We hebben veel co-creators die er elk jaar weer bij zijn en ook zijn er elk jaar weer nieuwe co-creators. Dat is mooi en inspirerend hierdoor is het elke week, elk seizoen en elk jaar weer Anders bij VakantieAnders!

 

Elke week heeft zijn eigen karakter.

In elke week zijn er meerdere workshops en activiteiten te doen. In elke week is er een kinderprogramma, en de middelste weken (3 t/m 6) zijn het leukste voor de kinderen om met meer kinderen te spelen, ontdekken en hun eigen programma te beleven.

In het komende zomer seizoen zijn er meditaties, massages,mandala tekenen, dans en buikdans, familie opstelling, djembe, yoga, godinnen avonden, TAO, mindfulness, heartfulness, maya kalender, natuurbelevingen, zintuigen strelingen, proeverijen,acrobatiek, lachyoga, nummerologie, NLP. haptonomie,schilderen, schrijven, flirtworkshops, theatersport, stembevrijding, paardencoaching, kampvuur…..

 

Er zijn drie weken waarin er heel veel massages zullen zijn. Leren masseren en gemasseerd worden. Ook als je het niet wilt leren kun je wel massages gaan ontvangen. of je doet mee aan klankschalen, massage dans of voetenwassingen. Naast de massage workshops zijn er ook nog veel andere workshops te volgen bijvoorbeeld familie opstelling, zingen, wandelen, yoga, lachyoga, tekenen, tao, djembe…. Ook in deze week voor ieder wat wils.

Wil je in die weken zonder kinderen komen, dat kan ook, we hebben twee kampeervelden, een voor mensen met kinderen en een voor mensen zonder kinderen. En de mensen zonder kinderen mogen zelf kiezen waar ze gaan staan!

 

Elke week
….gaat van start met een opening en kennismaking
….sluiten we af met een kort ritueel.
….is er de Bonte avond
….is er een ‘markt’ met individuele workshops
….is er een vrije dag om de omgeving te verkennen
….zijn er veel mooie en bijzondere mensen en fraaie ontmoetingen!
….alle avonden een kampvuur…om de warmte te voelen…om te kijken naar de vlammen…om te praten over de dag en allerlei andere onderwerpen die voorbij komen!

Reacties zijn gesloten.

Show Buttons
Hide Buttons