beleef-vakantieanders

De Zomerweken van VakantieAnders is een Vakantiefestival (sinds 1993) in de Ardennen met activiteiten, workshops, inspiratie en leuke mensen ontmoeten.

Zomer vakantie weken

De zomerweken zijn in juli en augustus. Meerdere weken en programma’s voor volwassen met en zonder kinderen.

Lekker ontzorgt met heerlijke maaltijden, workshops voor volwassenen en kinderprogramma’s. De activiteiten  starten op zaterdag en deelname kan vanaf  èèn of meer weken.

 Yoga Drama TAO
 Massage Biodanza   Numerologie
 Haptonomie  Mindfulness  Buikdans
Familieopstelling Ontmoeten   Rituelen
Lachyoga  NLP  Dreamtime healing
 Schilderen  Sjamanisme  Paardrijden
 Mandala   Kampvuur Kinder-programma’s 
     
   
 

 

Bekijk onze blogs

 

Genieten met veel ruimte voor jezelf

Deelname kan vanaf èèn of meer weken. De zomerweken van VakantieAnders zijn voor iedereen en alle leeftijden met voor elk wat wils. Er is een programma voor volwassenen en een programma voor kinderen.
Laat de prestatiemaatschappij even voor wat het is en ervaar hier de luxe van het moment, de ruimte om jezelf te zijn en natuurlijk de geheel verzorgde en uitgebreide gezonde maaltijden tijdens het verblijf.
Veel mensen nemen iets duurzaams en persoonlijks van ‘Anders’ mee naar huis. Inspiratie in leven en werk, ondersteuning bij veranderingen en nieuwe vriendschappen die vaak ook ‘na’ VakantieAnders blijven…  Op deze plek hebben al velen een doorbraak ervaren tot vernieuwing in werk en privé.

Schrijf je nu in!

Volwassen, alleen, samen, met of zonder kinderen
Iedereen die zin heeft in (nieuwe) contacten en activiteiten is welkom en kan in ongedwongen sfeer deelnemen aan cursussen en workshops of het kinderprogramma. Er zijn ook andere activiteiten waaraan gezamenlijk deelgenomen kan worden zoals ochtend-yoga, ontbijt, diner, meditatie en nog veel meer. Kortom, het Vakantie Anders Festival is eigentijds en voor ontspanning van lichaam en geest.

Tarieven Zomerweken

Workshops, cursussen en activiteiten
De workshops en cursussen zijn verdeeld over 5 dagen en per dag in 3 dagdelen. Het kinderprogramma is op dezelfde tijden als de cursussen en workshops voor volwassenen. ’s Avonds zijn er diverse activiteiten en/of lezingen,  vollemaanrituelen, dansen, dreamtimehealings, kampvuur en meer.

Ouder en kind yoga workshopElke dag is er een workshop voor ouders en kinderen samen. De groot&klein workshop is heel divers, yoga of massage of dans of tekenen of acrobatiek of theater….elke dag weer anders!

 

 

Workshopgevers
Workshop gevers, trainers die zich graag bewegen in deze sferen nodigen we uit met eigen inbreng interactief deel te nemen aan onze programma’s als co-creators. Workshopgevers zijn graag bij VakantieAnders en delen hun inbreng met overtuiging. De variëteit van deze inbreng inspireert iedereen! Deelnemers laten genieten en kennismaken met hetgeen wat je zelf graag deelt met anderen om mensen te inspireren en te verdiepen in zichzelf en anderen.

Wandelen, fietsen, kayakken:
Iedereen kan gedurende de gehele week volop wandelen, fietsen en kayakken in de directe of wijde omgeving. Bergachtig, heuvelachtig, glooiend, door de bossen en langs (in) het water. Het kan allemaal. Georganiseerd of op eigen gelegenheid.

Paardrijden:
In de buurt is een organisatie waar we ieder jaar weer tot volle tevredenheid en met plezier gebruik kunnen maken van de paarden om erop uit te trekken. Een paar keer per week is paardrijden door de bossen een fijne en bijzondere beleving. Er wordt rekening gehouden met het niveau waarop je kunt paardrijden en de tochten duren zo’n 2 uur.


LocatieAnders Camping

De zomerweken vinden plaats in de Belgische Ardennen. De fantastische omgeving spreekt tot verbeelding in al haar mystiek, magie en moeder natuur. Direct vanaf het terrein is er een uitgestrekt woud waarin mooi wandelingen te maken zijn. Alleen, samen of met een gids.

 

Kampeerverblijf
Kamperen is mogelijk in je eigen tent, caravan of camper.

Of je huurt een tipi of pipowagen bij ons.

Kampeerluxe
Kamperen bij VakantieAnders is luxe! Koken en de boodschappen worden gedaan door onze keukenploeg. De keuken biedt gezonde vegetarische maaltijden. Met speciale wensen wordt rekening gehouden. Dagelijks is er een uitgebreid ontbijt/lunch en dinerbuffet. Onze kok maakt bijzondere maaltijden met veel lekkers en anders…

Samen eten

 

De maaltijden
We bieden gezonde maaltijden aan. Je mag mee eten! Elke dag een ontbijt, lunch en warme maaltijd. Behalve op woensdag, dan is het weer anders. Zonder extra kosten mag je gewoon elke maaltijd van het buffet kiezen wat je wilt eten.

Bij het kampvuur

 

Kampvuur en bar
Elke avond is er een kampvuur buiten (bij regen in de grote vuurtipi). In de gezellige bar kunnen we aangenaam verblijven met fijne muziek onder het genot van heerlijke drankjes.


Op een bonte avond

Bonte avond
Vrijdag-avond is het feest- en presentatieavond. Wie wil kan het geleerde in workshops presenteren en er zijn nog enkele verrassingen in petto. En bij dit alles : HET IS FEEST!

.

Tarieven Zomerweken

Sanitaire voorzieningen
Douches, toiletten en wastafels zijn er in ruime mate en voldoende verzorgd.

Meenemen

Denk bij kleding e.d. aan:

  • wandel- of andere stevige schoenen en/of (kap) laarzen
  • fleecedekentje om tijdens de workshops te gebruiken
  • warme (fleece) trui voor de avonden bij het kampvuur
  • makkelijkzittende kleding (bv. joggingpak) die niet knelt (bijv. voor yoga, massage e.d.)
  • een dun matje of luchtbed, altijd handig om in het gras te leggen als je lekker buiten wilt liggen 

Een goede zaklamp is ook aan te bevelen

.Schrijf je nu in!

Tip! Neem goede slaapzakken mee of een extra dekbed. Niets zo vervelend als een koude slaapzak. De Ardennen heeft een schitterende sterrenhemel, maar dan koelt het ook flink af ’s nachts!

Reacties zijn gesloten.

Show Buttons
Hide Buttons